Austar Lighting Co., Ltd. është një nga prodhuesit më të zhvilluar në Ningbo, Kinë. Themeluar në vitin 2003, zënë 10,000 ㎡ zonë prodhimi, me më shumë se 100 punonjës.Ne jemi te specializuar në prodhimin e ndriçimeve LED Steet, seritë e dritës së kopshtit në natyrë. Prodhimi vjetor është më shumë se 150,000 copë.Duke bashkëpunuar me projektuesin italian të ndriçimit, ne mbajmë gjithmonë ndërgjegjen dhe inovacionin e përditësuar, dhe tregjet janë zgjeruar në 55 vende dhe rajone.

Lexo më shumë

Produktet e veçuara

WhatsApp Online Chat!