Austar cahaya Co., Ltd. téh mangrupa salah sahiji produsén paling maju dina Ningbo, China.Established taun 2003, nempatan 10,000㎡ aréa produksi, jeung leuwih ti 100 pagawé. Urang ngahususkeun dina ngahasilkeun LED Steet lightings, kebon outdoor series.The lampu produksi taunan téh leuwih ti 150,000pcs. Cooperating kalawan desainer cahaya Italia, urang salawasna nahan eling diropéa sarta inovasi, jeung pasar geus nepi ka 55 nagara & kawasan.

Maca deui

Produk Artikel

WhatsApp Online Chat !