Austar Lighting Co., Ltd. е еден од најразвиените производители во Нингбо, Кина. Основан во 2003 година, окупираше 10.000 ㎡ производна област, со повеќе од 100 вработени.Специјализирани сме за производство на LED Steet светилки, серии на надворешни градинарски светла. Годишното производство е повеќе од 150.000 парчиња.Соработувајќи со италијанскиот дизајнер на осветлување, ние секогаш имаме ажурирана свест и иновација, а пазарите се проширени во 55 земји и региони.

Прочитај повеќе

Избрани производи

WhatsApp онлајн разговор!