Austar Lighting Co., Ltd. iku salah siji saka Produsèn paling berkembang ing Ningbo, China.Established ing 2003, dikuwasani 10,000㎡ areal, karo luwih saka 100 karyawan. We spesialis ing prodhuksi LED Steet Lampu, Taman ruangan series.The cahya produksi taunan luwih saka 150,000pcs. Sama kaliyan desainer lampu Italia, kita tansah terus eling dianyari lan inovasi, lan pasar wis ditambahi menyang 55 negara & wilayah.

Read More

Products Bintang

WhatsApp Online Chat !