Rosie on the House: Flytt feriefeiringen utenfor |Kom deg ut

 

For mange mennesker innleder ankomsten av gresskarkrydderlattes høstsesongen.Dette er tiden på året da vi endelig kan nyte bakgårdene og verandaene våre uten å dryppe av svette.Vurder å holde feriefestlighetene ute med disse aksentene som vil skape en festlig stemning.

Lag en underholdningsøy.Bytt ut gamle frittstående griller med en permanent grillstruktur drevet med propan eller naturgass fra en linje.Sørg for å leie en lisensiert entreprenør for å installere linjen.Disker med barkrakker skjermet under paraplyer eller ramadas sørger for en avslappende feststemning som kokken kan være en del av.Legg til en pizzaovn og lag din egen vedfyrte pizza.Et lite kjøleskap holder deg ute med gjestene dine i stedet for å løpe tilbake til kjøkkenet for å fylle på drinker.

Glem gresskarpaien på Thanksgiving.Stek marshmallows og s'mores på din egen bålpanne (du kan kjøpe gresskar-krydder marshmallows).Samle gjestene dine rundt de varme flammene og lag den tradisjonelle bålgodbiten.

Å slappe av på koselige utemøbler som er enkle å rekonfigurere og overdimensjonerte puter er den perfekte måten å slappe av mens tryptofanen legger seg inn.

På grunn av sporadiske restriksjoner uten forbrenning, er brannfunksjoner en perfekt utendørs aksent fordi de vanligvis drives av naturgass eller propan.Noen er bygget for å kunne ses fra innsiden av huset, noe som legger til et festlig notat for spesielle begivenheter.

Hvis du vil bade om høsten og vinteren, vil et solcelledeksel bidra til å holde varmen samlet fra solen i bassenget ditt.Om høsten vil dekselet holde bassenget ditt på 80 grader i flere uker til – uten å bruke varmeapparat.Vinterbesøkende fra statene med kaldt vær (hvor som helst under 70 grader for oss innfødte) vil svømme (pekannøtter) på Thanksgiving, jul og nyttårsdag.Se selfiene på sosiale medier fly!

Stilys som fører til for- og bakdørene er mer innbydende for familie og venner.De er også et viktig sikkerhetstiltak.Bruk lys som et navigasjonsverktøy.Lys opp bunnen av trinnene, punkter i hagen eller uteplassen der det er retningsendring og rundt snublefare.

For en stemning etter mørkets frembrudd, bland solcellearmaturer med lavspente utendørslamper på terrassen og i hagen.Unngå å plassere alle lysene på rekke og rad.Det kan gi hagen din utseendet til en rullebane på en flyplass.

Varier intensiteten på belysningen.Å skape skygger og mørke områder i landskapet ditt er like viktig som å skape lys.Feil på siden av for få lys.Utendørsbelysning skal være subtil, ikke hard, så det skaper en stemning.

Få spillet ditt på Thanksgiving til og med nyttårsdag med en værbestandig TV designet for terrassebruk.Et tøft værbestandig sett kan koste rundt 4000 dollar.Eller bare ta med det gamle innendørssettet ditt utenfor og bruk det til det går ut.Installer den på et skyggefullt sted på et kraftig veggfeste av metall som kan svinges.Du trenger en kabel- eller satellitttilkobling på terrassen.Koble TV-en til eksterne stereohøyttalere for en opplevelse under spillet.Dine naboer vil elske det!Det kan være lurt å invitere dem over for å bevare freden.Dekk til TV-en når den ikke er i bruk med en værbestandig innpakning.Oppbevar den innendørs i juni til august.

Nyt disse vendingene til ferietradisjonene dine.Og hvis du virkelig må ha gresskar noe denne sesongen, sjekk ut oppskriftene på www.fillyourplate.org.

For flere gjør-det-selv-tips, gå til rosieonthehouse.com.Rosie Romero, som har vært ekspert på hjemmebygging og ombyggingsindustri i Arizona i 35 år, er vert for det syndikerte lørdag morgen Rosie på House-radioprogrammet, hørt lokalt fra 8 til 11 om morgenen på KNST-AM (790) i Tucson og fra 7 til 10 am på KGVY-AM (1080) og -FM (100,7) i Green Valley.Ring 888-767-4348.

Copyright © 1999- var today = new Date() var year = today.getFullYear() document.write(year) • Green Valley News • 18705 S I-19 Frontage Rd, Suite 125, Green Valley, AZ 85614 |Vilkår for bruk |Personvernerklæring |Kontakt oss |


Innleggstid: Nov-05-2019
WhatsApp nettprat!