Le fa'aogaina o moli auala tomai ma metotia

Le molitatala le ufiufi molī ma toso le fa'amau i luma o le lamepa i le lima.O le uaea e ala i le pito i tua o le uaea i totonu o le pu i totonu o le moli moli, e tusa ai ma le moli i totonu o le poloka poloka ua faailogaina i le polarity o le uaea e fesootai i le laina pe a uma le laina ma le uaea crimping le uaea.Ma e tusa ai ma le tulaga o le manaomia e filifili lepou molituu i totonu o le faagaau puipui i totonu o le mea e tatau ai, o le pou moli i totonu o le masini i totonu o le pu i totonu o le puipui.Fa'amauina amo o amo e fa'amau ai pou ma mea fa'amau.
Fa'aaogāina omoli auala
1, e tusa ai ma manaoga moli o le nofoaga faʻapipiʻi e fuafua ai le faʻapipiʻiina talafeagai o lamepa (koluma ma le pito i tua), fetuunai le faʻapipiʻi faʻapipiʻi.Ona oomi lea o le moli i le mamao fesoʻotaʻi eletise e saunia ai le umi tutusa o le tolu-core cable.
2, ma le lima e tatala ai le pito i luma o le moli, tatala le ufiufi moli, o le uaea i tua o le uaea i totonu o le pu i totonu o le lamepa, e tusa ai ma le moli i totonu o le poloka poloka ua faailogaina i le polarity o le uaea. (FireWire Ona "L" bit, le laina zero ona sosoo ai lea ma le "N" bit, o le eleele e fesootai i le eleele), ona sosoo ai lea ma se laina lelei ma uaea crimping cable.
3, le pou moli i totonu o le faʻamau faʻapipiʻi i totonu o le pu, ma e tusa ai ma manaʻoga o le tulimanu o le malamalama e filifili ai le pou moli tuʻu i totonu o le faʻamau faʻamau i totonu o le mea e tatau ai, faʻamalosi le faʻapipiʻiina o le pou moli o faʻamau faʻamalosi ma moli feso'ota'i moli .
4, sui le moli, tatala ma toso ese le mea e tuu ai moli, tatala le matauila tuai, tuu i luga se matauila fou, ma o le a faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina o le moli e tusa ai ma nofoaga talafeagai (400W faʻaoga e faʻaoga ai pusa pito i fafo, 250W moli faʻaaoga le le tele o Stalls, o le mea ogatotonu mo le faʻaogaina o fetuunaiga) i totonu o le potu moli ma faʻamalosi le faʻamautu.
5, tapuni le ufiufi moli ma loka le faʻamau, o le tolu-core cable e fesoʻotaʻi ma le mains e mafai ona ausia moli.
A faʻaaogaina le moli, e tatau ona e mulimulitaʻia le faʻamalamalamaga moni o le faʻamalamalamaina o le vaaiga, i le faʻapipiʻiina, fetuunai le nofoaga ma le maualuga o le moli, i le faʻaaogaina, manaʻomia le gauai atu i le faʻaogaina o auala faʻapitoa ina ia sili atu ona fetaui ma manaʻoga. e faʻafetaui manaʻoga o tagata , Ia faʻamautinoa lona faʻaaogaina masani.


Taimi meli: Me-28-2021
WhatsApp Online Chat!