Ka hoʻohana ʻana i nā mākau kukui alanui a me nā ʻano hana

ʻO ke kukuiwehe i ka uhi kukui a huki i ke kī ma ke alo o ke kukui me ka lima.ʻO ke kaula ma ka hope o ke kaula i loko o ka lua i loko o ka lua kukui, e like me ke kukui i loko o ka pahu pahu i hōʻailona ʻia me ka polarity o ke kaula i hoʻopili ʻia i ka laina ma hope o ka laina me ke kaula crimping ke kaula.A e like me ke kihi o ka pono e koho i kakia kukuihoʻokomo ʻia i loko o ka paipu bracket i loko o ka mea kūpono, ka pou kukui i loko o ka hāmeʻa i loko o ka lua i ka bracket.E hoʻopaʻa i nā pou o nā ʻauamo e hoʻopaʻa i nā pou a me nā mea paʻa.
Hoʻohana i kakukui alanui
1, e like me nā pono kukui maoli o ke kahua hoʻonohonoho e hoʻoholo ai i ka hoʻonohonoho pono ʻana o nā kukui (kolo a me ka ʻaoʻao), hoʻoponopono i ka bracket hoʻonohonoho.A laila kaomi i ke kukui i ka mamao pili mana no ka hoʻomākaukau ʻana i ka lōʻihi like o ke kaula ʻekolu.
2, me ka lima e wehe i ke alo o ka pahu kukui, wehe i ka uhi kukui, ke kaula ma ka hope o ke kaula i loko o ka lua i loko o ka lua kukui, e like me ke kukui i loko o ka pahu pahu i hōʻailona ʻia me ka polarity o ke kaula. (FireWire A laila "L" bit, ka laina zero a laila "N" bit, ka lepo i pili i ka honua), a laila kahi laina maikaʻi me ka uwea crimping cable.
3, ʻo ka pou kukui i loko o ka pale kau i loko o ka lua, a e like me nā pono o ke kihi o ka mālamalama e koho i ka pou kukui i hoʻokomo ʻia i loko o ka pahu bracket i loko o ka mea kūpono, e hoʻopaʻa i ka hoʻoemi ʻana i ka pou kukui o nā bolts kaomi a kukui pili kukui .
4, pani i ke kukui, wehe a huki i ka ipukukui, wehe i ka ipukukui kahiko, kau i ka ipukukui hou, a e hookomo ia i ka ipukukui e like me na keena kupono ʻO ka hapa nui o nā Stalls, ke kikowaena waena no ka hoʻohana ʻana i ka hoʻoponopono) i loko o ke keʻena kukui a hoʻopaʻa i ka paʻa.
5, e pani i ka uhi kukui a hoʻopaʻa i ka pahu, hiki ke hoʻokō ʻia ke kukui ʻekolu-core i pili i ka mains.
I ka hoʻohana ʻana i ke kukui, pono ʻoe e hahai i nā pono kukui maoli o ke kukui hiʻona, i ka hoʻonohonoho ʻana, hoʻoponopono i ka wahi a me ke kiʻekiʻe o ke kukui, i ka hoʻohana ʻana, pono e hoʻolohe i ka hoʻohana ʻana i nā ʻano pili i mea e hoʻokō pono ai i nā koi. e hoʻokō i nā pono o nā kānaka , E hōʻoia i kona hoʻohana maʻamau.


Ka manawa hoʻouna: Mei-28-2021
WhatsApp kamaʻilio pūnaewele!