China Aelia Luxe Luminarias Подобрете ја вашата околина со водечкото LED решение за улично осветлување избрано од илјадници градови ширум светот

Подобрете ја вашата околина со водечкото LED решение за улично осветлување избрано од илјадници градови ширум светот

КинаAelia Luxe Luminariasго трансформира вашето осветлување од неопходен трошок во средство.Овој асортиман на решенија за надворешно LED осветлување што постојано се развива е дизајниран да ги минимизира вкупните трошоци за сопственост во различни средини, од автопати и паркиралишта до велосипедски патеки и сите видови патишта и улици.
Оваа многу успешна светилка веќе им овозможува на илјадници градови и бизниси да ги подобрат нивоата на осветлување, да генерираат заштеда на енергија и да го намалат нивниот еколошки отпечаток.
China Aelia Luxe Luminarias е препознаена од многу независни тела како водечко решение за LED осветлување кое се истакнува во однос на ефикасноста, разновидноста и поврзаноста.Инвестирајте сега во светла иднина со оваа најсовремена, робусна и паметна улична светилка подготвена за градот!

Мултифункционалното кинеско производство Urban Light Aelia, Atinia, Alyria, Bratinia, обезбедува цела серија со исто тело во различна намена.

СЕРИЈА: Aelia Luxe
МАТЕРИЈАЛ: Алуминиумско куќиште+компјутер
ВЛЕЗЕН НАПОН: 120-277VAC
РАБОТНА СТРУЈА: 350~1050MA
ФАКТОР НА МОЌНОСТ:0,96
LED Q'TY: 16-64 парчиња LED диоди
ВКУПНА ПОТРОШУВАЧКА: 20-120W
ЕФИКАСНОСТ: >120 Lm/w
LED: Cree XPG3
ДЕКС НА ГРЕДА: C01,B01,A01,C02,D02 ИНДЕКС НА БОЈА НА БОЈАТА: Повеќе од 75 ПРЕГЛЕД НА МОНТАЖА НА ЦЕВКИ: 1 инчи (26мм), 60мм
Оценка на IP: IP66
РАБОТНА СОСТОЈБА: Температура: -40℃~55℃
Влажност: 10% ~ 95%
ЖИВОТЕН ВРЕМЕ: Повеќе од 50.000 часа

Кина TECEO Luminarias

www.austarlux.com www.chinaaustar.com www.austarlux.net

76-125.cdr


Време на објавување: 23-11-2021 година
WhatsApp онлајн разговор!