China Poseidon светилник, безвременско урбано решение за осветлување кое ја интегрира најновата LED технологија

Создадете поканувачки и безбедни урбани средини во кои луѓето се чувствуваат одлично!
Со својот безвременски естетски дизајн, China AustarПосејдон урбана светлинасе вклопува во сите видови урбани средини, како што се плоштади и пешачки области, паркиралишта, велосипедски патеки, мостови, железнички станици и урбани патишта и улици.
Благодарение на најсовремената LED технологија, ова решение за осветлување е идеално за создавање амбиент додека ја намалува потрошувачката на енергија во вашиот град или град.Со многу висок степен на отпорност на удар и високо ниво на затегнатост, оваа светилка е направена да издржи сурови еколошки услови и да работи уште многу години.
Светлината Poseidon помага да заштедите време бидејќи тие се испорачуваат однапред со жици за да се олесни инсталацијата и да се понуди пристап без алатки за одржување.
Овој високо ефикасен украсен урбан столб за светло е исто така поврзан-подготвен за вашите идни барања за паметен град.
¡Cree entornos urbanos seguros y acogedores en los que la gente disfrute!
Con su elegante diseño intemporal,Посејдон урбана светлинаse integra en toda clase de entornos urbanos, como plazas y zonas peatonales, aparcamientos, carriles bici, puentes, estaciones de tren, y vías y calles urbanas.
Благодарноста за технологијата на LED диоди, е идеална за решението на осветлувањето за создавање на амбиентални миентри за намалување на потрошувачката на енергијата на вашата циудад.Кон су елевадо градо де херметицидад и муј алта отпор на лос импактос, е светилник што е дисенада пара сопортар лас услови метеоролошки екстремни мантениендо су рендмиенто дуранте ањос.
Las luminariasПосејдон урбана светлинаahorran tiempo al suministrarse precableadas para facilitar la installación y disponen de acceso para mantenimiento sin herramientas.
Постигнете ја нашата урбана декорација на алта ефикасност во врската, подготвувајќи се за идните потреби на паметниот град.

www.austarlux.com www.chinaaustar.com www.austarlux.net

Стил и перформанси за новото време

126-159.cdr


Време на објавување: 23-11-2021 година
WhatsApp онлајн разговор!