Fa'ailoga Fa'afouga o lo'o fa'amoemoe lelei le tuputupu a'e o moli o le la i luma atu

I le fa'aauauina o le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi e te fa'atagaina ai le fa'aogaina o kuki i luga o lau masini e pei ona fa'amatalaina i totonu o la matou Faiga Fa'avae Kuki se'i vagana ua e fa'agata.E mafai ona e suia lau Seti Kuki i so'o se taimi ae o vaega o la matou 'upega tafa'ilagi o le a le sa'o lelei e aunoa ma ia.

Signify Innovations India, muamua na taʻua o Philips Lighting India, o loʻo faʻamoemoeina avanoa lelei i le vaega o moli o le la i luma, e le gata mai le maketi i tua ae faʻapea foʻi ma maketi i taulaga, o le tala lea a se ofisa maualuga o le kamupani.

Signify Innovations Initia, lea na lipotia mai le faʻaaogaina o le Rs 3,500 crore i le tausaga faʻaletupe talu ai, o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau pea lona tuputupu aʻe i le maketi o moli faʻavavevave faʻatasi ma le numera lua-numera growth.document.write(”

“);googletag.cmd.push(function(){googletag.defineOutOfPageSlot('/6516239/outofpage_1x1_desktop','div-gpt-ad-1490771277198-0′).addService(googletag.pubads());googletag.pubads()); ).enableSyncRendering();googletag.enableServices();});

E le gata i lea, o le kamupani, lea o loʻo agai atu i faʻamalama malamalama i le lalolagi atoa, e faʻamoemoe e oʻo atu i le 2022, o mea uma e faʻatau atu ai moli o le a mafai ona faʻafesoʻotaʻi i masini atamai.

“Ua matou tautino e oo atu i le 2022, o le a mafai ona fesootai uma a matou moli (ma masini atamai).Pe o le moli o le fale, moli la, moli ofisa, matou te fa'afeso'ota'i.Le auala e fuafua ai oloa, pe afai e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi, ”o le tala lea a le Ofisa Sili o Pulega a Signify Innovations India Sumit Padmakar Joshi i le PTI.

Na ia fai mai atili, "A oʻo ina faʻafuainumera le malamalama, e tele avanoa, lea e ofoina mai.O le matou taulaiga atoa o loʻo i luga o moli fesoʻotaʻi ma o loʻo matou manuia.O loʻo matou aumaia ni faʻafouga fou i lena mea."Ua uma ona faʻapipiʻi e Signify le 29 miliona moli fesoʻotaʻi i le lalolagi atoa.

I luga o le faʻatupulaia o oloa moli faʻavae i le la, fai mai Joshi o loʻo paʻu i lalo le tau o mea e faʻaaogaina, ma taugofie, ma o le a faʻateleina ai le fua faatatau o le vaetamaina.

“O le tau o le maa ma le tau o le solar panel o loʻo paʻu tele ma ua sili atu le taugofie i tagata e alu mo lenei ituaiga fofo, e mafai foi ona gafatia.Ua matou toe vaʻaia se faʻatupulaia tele i le vaega o le la, ”o lana tala lea.

E tusa ai ma ia, o lenei vaega o loʻo faʻatulagaina e tupu vave e le gata i nofoaga mamao ae faʻapea foʻi i totonu o le taulaga.

“Va’ai faapea o lo’o feso’ota’i fo’i le la.E i ai sau fofo sili ona gafataulimaina, e mafai foi ona fesoʻotaʻi, ona faʻateleina lea o faʻamanuiaga, ”o lana tala lea.

“O loʻo faʻatupulaia le faʻatau atu o LED.O lea ua 80 pasene (o le aofa'i o saofaga).I nai tausaga ua mavae, sa masani ona tusa ma le 50 pasene na o.I le vaega o le LED, o loʻo matou lagona se tuputupu aʻe lelei i le vaega faʻapolofesa, lea e latalata i le 40 pasene, ma le aofaʻi atoa o le LED, o lona tuputupu aʻe e tusa ma le 20 pasene, ”o lana faʻaopoopo mai lea.

Ole taimi nei ole Signify Innovations Initia e tusa ma le Rs 3,500 crore ma o loʻo faʻatupulaia le kamupani i numera lua.E tusa ma le 80 pasene o lenei mea e saofagā mai le vaega LED.

"I le 2019, o loʻo faʻamoemoeina le faʻatupulaia o pisinisi moli i le maualuga o le numera tasi ma o le Signify Initia o le a sili atu le lelei," o lana faʻaopoopo mai lea.

O le pisinisi moli a Initia, lea e faʻatatau i le Rs 15,000 crore-20,000 crore, o loʻo agai atu i fofo faʻavae LED ma o lea e tusa ma le 75 pasene.

I le avea ai o se tagata fai saofaga e te maua se avanoa e le fa'apolopoloina i luga ole masini i le tele o auaunaga e aofia ai:

Fa'afeiloa'i i auaunaga fa'apitoa a le Business Standard na aumai ia te oe fa'aaloaloga a le FIS.Fa'amolemole asiasi i le Manage my subscription page e iloa ai aoga o lenei polokalame.Fiafia le Faitau!Vaega Pisinisi Tulaga

AU5831

www.austarlux.com www.chinaaustar.com www.austarlux.net


Taimi meli: Me-06-2019
WhatsApp Online Chat!