Orange City e manatu e sili atu moli auala |Tala Fou

Faafetai mo le Faitau!I lau va'aiga e sosoo ai o le a talosagaina oe e saini pe fai sau tala e fa'aauau lau faitau.

Faafetai mo le Faitau!I lau va'aiga e soso'o ai o le a talosagaina oe e te ulufale i totonu i lau teuga tupe po'o le faia o se teugatupe ma fa'atau fa'atau se saofaga e fa'aauau ai lau faitau.

E iai se vaega puaoa ma faititili faititili e mafai.Maulalo 73F.Savili mama ma fesuisuiai.Avanoa o timuga 30%..

E iai se vaega puaoa ma faititili faititili e mafai.Maulalo 73F.Savili mama ma fesuisuiai.Avanoa o timuga 30%.

Su'e e saini?Kiliki le tagata (i le pito i luga o le saite, i le itu taumatau) e saini pe resitala.Afai e iai sau fa'amatalaga i luga o la matou upega tafa'ilagi tuai, e mana'omia lou resitalaina o sau fa'amatalaga i luga o la matou fa'amatalaga fou e maua ai lau fa'asoa.

E le'i maua au lomiga Beacon i lau imeli pe a o'o mai?Ulufale i totonu, kiliki iinei, kiliki "Lisi imeli" ma ia mautinoa "e-Edition subscribers" ua siaki!

TASI O LE 534 - O lenei moli auala i totonu o le Orange City pitonuʻu o se tasi o sili atu nai lo le 500 i totonu o le taulaga, e tusa ai ma se suʻesuʻega talu ai nei na faia e le aufaigaluega a le aai ma le aufaigaluega Duke Energy.

TASI O LE 534 - O lenei moli auala i totonu o le Orange City pitonuʻu o se tasi o sili atu nai lo le 500 i totonu o le taulaga, e tusa ai ma se suʻesuʻega talu ai nei na faia e le aufaigaluega a le aai ma le aufaigaluega Duke Energy.

Faatasi ai ma le fesoasoani mai le Duke Energy, ua fautuaina e le au ofisa le saunia o moli auala i le taulaga atoa.I lana fonotaga ia Iuni 25, na fesiligia ai e le Fono a le Aai mo nisi faʻamatalaga ma faʻatatauga o tau.

O le Orange City o loʻo i ai nei le aofaʻi o moli auala e 534, e tusa ai ma se suʻesuʻega talu ai nei na faʻamaeʻaina e le aufaigaluega a le taulaga ma le au Duke.

Mai ia mea, e na'o le fa o lo'o i ai matauila LED (light-emitting diode), e fa'aitiitia ai le eletise ma e masani ona umi atu nai lo matauila sodium maualuga o lo'o fa'aogaina nei.

Fai mai le Faatonusili o Tupe, Christine Davis, o le Orange City e faaalu le tusa ma le $76,800 i tausaga taitasi e moli ai auala.O le tau o le suiina o le 530 mea faʻapipiʻi i le LED e mafai ona faʻaosoina ai le tupe faʻaletausaga i le $ 79,680, ae e ono faʻaititia ai le tau i le lumanaʻi.

"O le Matagaluega o Leoleo na aveina le aai atoa i le po, ma manatu o moli i totonu o le aai e mafai ona faaleleia e ala i le siitia atu i le LED," o le tala lea a sui o le City Council.

E mafai foi ona galulue le Orange City ma le Matagaluega o Felauaiga i Florida e faaleleia atili ai moli i kolosi o tagata savavali i luga o le Volusia Avenue — US Highway 17-92 — i totonu o le aai ma lona Nuu Toe Atinae.

Ua ofo mai e le FDOT le totogi e sui ai pou ma moli i fetaulaiga e valu i luga o Volusia Avenue: Minnesota Avenue, New York Avenue, French Avenue, Graves Avenue, Blue Springs Avenue, Ohio Avenue, Rhode Island Avenue ma Enterprise Road.

O se tasi o atugaluga o tagata faigaluega o le aai na faailoa mai o “o pou faaopoopo i fetaulaiga taʻitasi i luga o le Volusia Avenue e ono atili ai ona leaga le alalaupapa ua uma ona gaogao.”

O le isi alalaupapa e manaʻomia mo moli, fai mai sui o le fono, o le itu i sisifo o le Saxon Boulevard i le va o Enterprise Road ma Volusia Avenue.O le fanua i sisifo o le faleoloa faatauga a Orange City Marketplace, i le itu i saute o Saxon, o loʻo i totonu o tuaoi o DeBary.

O le Aai o Orange e tasi le itumalo o moli auala, i Shadow Ridge, o se pitonuu i le itu i saute sasaʻe o le taulaga.O iina, e totogi e tagata e ona fale e 79 se iloiloga faaletausaga mo moli pe a totogi a latou lafoga o meatotino.


Taimi meli: Iul-08-2019
WhatsApp Online Chat!