Pre ctených Nobelových hostí v Meride lepšie pouličné osvetlenie — Yucatán Expat Life

Merida, Yucatan – Na nadchádzajúcom summite o udelení Nobelovej ceny mestskí predstavitelia plánujú rozpočet na lepšie pouličné osvetlenie v hotelovej zóne.

Svetový summit, ktorý sa predtým konal v mestách ako Paríž a Berlín, privedie na Yucatán 19. až 22. septembra desiatky svetových lídrov a miestni predstavitelia chcú urobiť dobrý dojem.

Medzi váženými hosťami budú bývalí prezidenti Kolumbie, Poľska a Južnej Afriky, ako aj Lord David Trimble zo Severného Írska, všetci laureáti Nobelovej ceny.

Očakáva sa viac ako 35 000 návštevníkov, pričom podujatie napumpuje do ekonomiky 80 miliónov pesos.Summit poskytne regiónu bezplatnú publicitu, ktorá by podľa miestnych médií mohla stáť 20 miliónov USD.

„Paseo de Montejo ako také je dobre osvetlené, ale musíme vidieť, aká je časť, ktorá hraničí s hotelmi,“ povedal starosta Renan Barrera.

Oblasť Itzimna, hneď na severe, bude tiež profitovať z plánu osvetlenia.Stromy, ktoré vyrástli počas obdobia dažďov a začali zahaľovať pouličné osvetlenie, budú orezané.Tam, kde to mesto uzná za potrebné, budú osadené nové svetlá.


Čas odoslania: august-07-2019
WhatsApp online chat!