Austar New Anima Armaturer Utforsk kreativiteten din!

Skap en unik atmosfære for folk som bor og besøker stedene dine med ANIMA.Denne allsidige armaturen åpner for muligheter til å designe estetiske møbler for å forbedre alle byrommene dine, inkludert store torg eller gater, avenyer, fotgjengerområder og boligområder.
Uten tekniske begrensninger og garanti for de siste innovasjonene, tilbyr ANIMA toppmoderne lysteknologi med raffinert estetikk.
Kompatibel med mange monteringsalternativer (sideinngang og hengende), passer ANIMA inn i alle byrom.Med sine ulike tilpasningstilbehør gir ANIMA byene deres sin egen identitet.
Austarlux ANIMA er en game-changer for byer og arkitekter som er villige til å løfte urbane og utendørsaktiviteter til et høyere nivå.Med ANIMA er design erfaring.

Å velge riktig fargetemperatur er aldri en enklere beslutning.Du vet at et kaldt hvitt lys optimerer ytelsen mens et varmere er mer gunstig for mennesker og natur.Hva om du ikke måtte velge?Anima-løsningen gir deg friheten til å alltid velge riktig fargetemperatur.Med Anima White har du fleksibiliteten til å gi riktig lysnivå med riktig fargetemperatur på rett sted og til rett tid.

Med sitt PureNight-konsept basert på high-end fotometrisk design, tilbyr Austarlux den ultimate løsningen for å få nattehimmelen tilbake uten å slå av byer

220-271.cdr

220-271.cdr

220-271.cdr

220-271.cdr

 

www.Austarlux.net www.austarlux.com


Innleggstid: 02-02-2022
WhatsApp nettprat!