Ndriçim Austar NETTA Ndriçim efikas rrugor në një dizajn klasik

I frymëzuar nga fenerët viktorianë, ndriçuesi rrugor NETTA LED është krijuar për të sjellë një prekje trashëgimie me teknologjinë moderne në qytetin tuaj inteligjent.
I disponueshëm në dy madhësi dhe me opsione të ndryshme montimi, ky ndriçues LED në natyrë është i përshtatshëm për ndriçimin e qendrave të mëdha urbane, si dhe fshatrave apo qyteteve.
Ky ndriçues klasik ofron ndriçim cilësor, kursime të konsiderueshme të energjisë dhe një gjurmë të ulët karboni, ndërkohë që është gati për t'u lidhur.
E adoptuar nga Spanja në Kinë dhe nga Brazili në Malajzi, NETTA LED krijon hapësira në të cilat njerëzit ndihen vërtet të sigurt dhe të relaksuar.

Ndriçuesit LED Netta 5831 janë zhvilluar me konceptin LensoFlex®2 që bazohet në parimin e shtimit të shpërndarjes fotometrike.
Çdo LED shoqërohet me një lente specifike që gjeneron shpërndarjen e plotë fotometrike të ndriçuesit.
Austar ka zhvilluar një gamë lentesh që mbulojnë një gamë të gjerë zgjidhjesh fotometrike.
Dy madhësitë dhe fotometritë e ndryshme, të kombinuara me opsione të ndryshme montimi, u ofrojnë qyteteve mundësi për të siguruar dritën e duhur me konsum minimal të energjisë për të gjitha zonat.

Inspirada en los faroles victorianos, la luminaria viaria NETTA 5831 LED está disseñada për një histori të historisë së teknologjisë moderne dhe suedeze inteligjente.
Disponible en dos tamaños dhe con diversas opciones de montaje, esta luminaria LED për të jashtme dhe adecuada për ndriçim tanto grandes centros urbanos como pueblos o municipios.
Esta luminaria clasica ofrece una luminación de calidad, un ahorro de energía significativo y un reducido impakto ekológico, një la vez que está preparada para los requisitos de conectividad.
Tërhequr në gjerësi të gjerë, nga España në Kinë dhe në Brazil dhe Malasia, Netta 5831 ndriçues LED që krijojnë espacios në los que las persona se sienten realmente seguras dhe relajadas.

160-195.cdr160-195.cdr


Koha e postimit: Nëntor-25-2021
WhatsApp Bisedë Online!