China Austar LED-belysning for parkeringsplasser

LED-belysning for parkeringsplasser

Lys skaper tillit og sikkerhet, spesielt når folk går alene til kjøretøyet om natten.Også overvåkingskameraer gir bare mening hvis lyset er tilstrekkelig nok til umiddelbar identifisering av mistenkelig aktivitet.Bedrifter driver ofte store parkeringsplasser for sine ansatte – pluss i tillegg plasser for kunder og besøkende rundt bygget.Nå for tiden blir fokuset på energieffektivitet i forhold til utendørsbelysning stadig viktigere, spesielt for industribedrifter med skiftarbeid, hvor effektiv belysning til og med er nødvendig 24 timer i døgnet.Her tyr bedrifter i økende grad til intelligente LED-belysningsløsninger som spesifikt følger ansatte og besøkende når de tar seg over parkeringsplassene.Våre energieffektive, blendefrie LED-armaturer fra kjente merker som Philips, Noxion og Osram garanterer høykvalitets belysning av parkeringsarealer.

Hvilke LED-lys er til bruk på parkeringsplasser?
Anima

parkeringsplasser
Magma 1
Parkeringsplasser
Anima 10

Parkeringsplasser og stier bør alltid være godt opplyst av sikkerhetsmessige årsaker.På sirkulasjonsarealene som deles av kjøretøy og fotgjengere, er behovet for effektiv belysning høyere enn på parkeringsarealer.God belysning reduserer ikke bare risikoen for ulykker, men sørger også for at ansatte, kunder og gjester føler seg trygge.

For parkeringsplassen er LED flomlys og stolpelys med bred strålevinkel nødvendig for lyskilder som: SOX LED, høytrykksnatrium og keramiske utelamper.

Enten du leter etter en erstatning eller et alternativ, bør du alltid vurdere LED-belysning.Selv om det er noen forhåndsinvesteringer, fortsetter teknologien å utvikle seg og prisen har synket de siste årene.

parkerer med biler
5681-1
Parkeringshus

Parkeringsplasser er arkitektonisk vanligvis forvirrende og tilbyr ikke mye ledig plass.Mørke og manglende veiledningssystemer er årsaker som fører til dårlig orientering for ikke-lokale sjåfører og øker risikoen for ulykker.Et godt opplyst parkeringsområde med tydelig identifiserbare skilt, kjøretøy, kjørefelt samt dører, heiser og trapper gir sikkerhet for sjåfører og fotgjengere.

I dag lar intelligente kontrollsystemer lyset dimmes, hvis ingen mennesker er i nærheten.I tillegg er bruk av vann-/støvbestandige LED-armaturer med nødmoduler og bevegelsessensorer en stor fordel.

Husk at i henhold til EN12464-1:2011 trenger ulike områder i parkeringshus forskjellig mengde lys og ulike typer belysning avhengig av blending, sikkerhet og generell belysning.

parkeringsplass parkeringsplasser med biler parkeringshus med biler tomt parkeringshus
Aelia lux 155

Fordeler for LED-belysning i parkeringsområder
Villa 1

Beste økonomiske effektivitet:
Spar opptil 80 % energi og vedlikeholdskostnader gjennom lang levetid og lavt strømforbruk til våre LED-løsninger.

Optimal lysdesign:
Sikrer et trygt opplyst område hele døgnet for kunder, ansatte og gjester.

Overbevisende teknologi:
En stor del av belysningsløsningene våre er dimbare og kommer sammen med sensorteknologi.I tillegg er LED-belysning miljøvennlig og inneholder ikke skadelige kjemikalier.
Sfera 5701

Beste LED-lys for parkeringsplasser


Innleggstid: 11. desember 2022
WhatsApp nettprat!