AustarLux Melinio Luminaire Ефикасно улично осветлување во класичен дизајн

Ефикасно улично осветлување во класичен дизајн

Инспириран од викторијанските фенери, уличната светилка Milenio LED е дизајнирана да донесе допир на наследство со модерната технологија во вашиот паметен град.
Достапен во две големини и со различни опции за монтирање, овој надворешен LED светилник е погоден за осветлување на големите урбани центри, како и за селата или градовите.
Овакласичен светилникнуди квалитетно осветлување, значителни заштеди на енергија и низок јаглероден отпечаток, додека е подготвен за поврзување.
Усвоен од Шпанија до Кина и од Бразил до Малезија, MILENIO LED создава простори во кои луѓето навистина се чувствуваат безбедно и опуштено.

Inspirada en los faroles victorianos, la luminaria viaria MILENIO LED está disseñada para dar un toque de herencia histórica con technología moderna a su ciudad inteligente.
Дозволено е да се користат различни опции за монтажа, да е светлечка LED за надворешноста и адеквада за илуминарните танто големи центри на урбани кому пуеблос или општини.
Естаluminaria clasicaofrece una iluminación de calidad, un ahorro de energía significativo y un reducido impactiono ecológico, a la vez que está preparada para los requisitos de conectividad.
Привлекување на културна ширина, Шпанија и Кина и Бразил и Малазија, МИЛЕНИО LED креација на простори во лос que las personas кои се наоѓаат на вистинските сегура и релајада.

272-322.cdr


Време на објавување: Декември-14-2021 година
WhatsApp онлајн разговор!