Austar NETTA Luminaire Ефикасно улично осветлување во класичен дизајн

инспириран од викторијанските фенери, уличното осветлување NETTA LED е дизајнирано да внесе допир на наследство со модерната технологија во вашиот паметен град.
Достапен во две големини и со различни опции за монтирање, овој надворешен LED светилник е погоден за осветлување на големите урбани центри, како и за селата или градовите.
Оваа класична светилка нуди квалитетно осветлување, значителна заштеда на енергија и ниско ниво на јаглерод, додека е подготвено за поврзување.
Усвоен од Шпанија до Кина и од Бразил до Малезија, NETTA LED создава простори во кои луѓето навистина се чувствуваат безбедно и опуштено.

Netta 5831 LED светилките се развиени со концептот LensoFlex®2 кој се заснова на принципот на додавање на фотометриска дистрибуција.
Секоја LED е поврзана со специфична леќа која генерира целосна фотометриска дистрибуција на светилката.
Austar разви опсег на леќи кои покриваат широк опсег на фотометриски решенија.
Двете големини и различните фотометрии, во комбинација со различни опции за монтирање, им нудат на градовите можности да ја обезбедат вистинската светлина со минимална потрошувачка на енергија за сите области.

Inspirada en los faroles victorianos, la luminaria viaria NETTA 5831 LED está disseñada para dar un toque de herencia histórica con technología moderna a su ciudad inteligente.
Дозволено е да се користат различни опции за монтажа, да е светлечка LED за надворешноста и адеквада за илуминарните танто големи центри на урбани кому пуеблос или општини.
Esta luminaria clasica ofrece una iluminación de calidad, un ahorro de energía significativo y un reducido impactiono ecológico, a la vez que está preparada para los requisitos de conectividad.
Привлекување на културната ширина, Шпанија и Кина и Бразил и Малазија, Netta 5831 светилници LED создадени за лесни личности кои се во вистинска смисла на зборот и релајада.

160-195.cdr160-195.cdr


Време на објавување: 25-11-2021 година
WhatsApp онлајн разговор!